Serummer – superhelte til din hud

Glød, fylde, elasticitet og fugt – uanset hvad din hud har brug for lige nu, kan et kraftfuldt og dybdevirkende serum give det helt rigtige boost. Og ved at ændre eller tilføre serum kan du skræddersy din hudplejerutine til din huds behov hver dag.

Huden påvirkes af, hvad der foregår omkring os. Når vi stresser mere, får for lidt søvn, opholder os i koldt og tørt klima og nogle gange spiser dårligere, end vi plejer, ses det på huden. Den kan blive tør og miste elasticitet og udstråling, få bumser eller en ujævn hudtone. På samme måde, som årene går, og vi modnes, modnes huden med os. Produktionen af stoffer, der holder huden blød, elastisk og glat, falder. For at hjælpe din hud har ACO udviklet en familie af fem serummer med unikke egenskaber, der opfylder din huds skiftende behov gennem hele livet.

Hydrating Booster – genfugter, udglatter fine linjer og styrker hudbarrieren
Hydrating Booster indeholder en vidunderlig blanding til tør hud. Det er her det effektive provitamin B5, også kaldet panthenol, virker. Det er et kraftfuldt, beroligende og blødgørende middel, som samtidig styrker hudens egen beskyttende barriere. Superingrediensen hyaluronsyre virker også her.

Hyaluronsyre findes naturligt i huden, men aftager med alderen. Stoffet binder fugt, gør huden elastisk og modvirker fine linjer. De unikke genfugtende egenskaber giver en øjeblikkelig effekt, men har også en langtidsvirkning. Hydrating Booster er en cocktail af tre varianter af stoffet: hyaluronsyre med kort, ultrakort og lang molekylær kæde for effekt hele vejen fra dybden til hudens overflade.


Glow Booster – glød, jævn hudtone og beskyttelse mod frie radikaler
Dette højkoncentrerede og effektive C-vitaminserum giver glans til kedelig hud, tilfører fugt og virker udglattende og lysnende på hudtonen, hvilket gør den populær blandt dem, der har ujævn hudtone og pigmentpletter. C-vitamin, som er en kraftig antioxidant, beskytter også huden mod at blive beskadiget af frie radikaler. Derudover indeholder serummet enzymet papain, udvundet af frugten papaja, som meget skånsomt eksfolierer huden og fjerner døde hudceller. Resultatet er en frisk glød og blødhed, der holder over tid.


Pure Glow Serum – udjævner, genfugter & styrker
Dette serum er specielt sammensat til kombineret hud, men velegnet til alle hudtyper. Fugtgivende i dybden, forbedrer hudens struktur, giver en jævn hudtone med naturlig glød og reducerer fine linjer. En af hemmelighederne bag effektiviteten er stjerneingrediensen niacinamid, som blandt andet giver en klarere og forbedret hudtone, reducerer pigmentpletter, mindsker store porer og styrker hudbarrieren. Derudover indeholder serummet superingrediensen hyaluronsyre, som binder fugt og holder huden elastisk. ACO Pure Glow Perfecting Serum indeholder også E-vitamin, en kraftig antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler.


Renewing Face Oil – næring, glød & modvirker ældningstegn
Renewing Face Oil er et vidunderligt supplement til dehydreret hud. Produktet er en intenst nærende ansigtsolie, der modvirker ældningstegn og giver naturlig glød. Den unikke blanding af naturlige olier fra engkarse, raps og kokos giver et kraftigt ernæringsboost, og antioxidanterne Q10 og E-vitamin modvirker ældningstegn.

Hydrating BoosterFugtgivende serum med tredobbelt hyaluronsyre
Glow BoosterHøjkoncentreret C-vitaminserum for glød
Pure Glow Perfecting SerumSerum med niacinamid, der udjævner hudtonen
Renewing Face OilAnsigtsolie, der giver næring og får huden til at stråle
IngredienstjekketForskningen bag ACO’s to nye serummer

ACO’s to nye serummer, Glow Booster og Hydrating Booster, indeholder de kraftfulde ingredienser C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre, som har en effektiv virkning på huden. Men hvordan? Kom med på et dyk dybt ned i molekylernes verden!

produktserieTo nye glowhelte

De virker øjeblikkeligt og dybt, tilfører fugt og glød og reducerer fine linjer – alt efter hvad din hud har brug for. Med nyheden Glow og Hydrating Booster skræddersyer du din hudpleje.