Tre Hverdagshelte fra ACO Protect – Alt du behøver for en sund hud hver dag

Skab din ultimative hudplejerutine med ACO Protect – en serie udviklet af hudplejeeksperter i Stockholm for at beskytte og styrke din hud i det nordiske klima. Vi har valgt tre hero-produkter, som sammen giver dig en komplet løsning til både ansigt og krop: ACO Hydrating Micellar Cleanser, ACO Gentle Cleanser og ACO Protecting Cream. Rutinen er designet til at tilbyde din krop alt, hvad den har brug for, for at forblive ren, fugtet og beskyttet hver dag.

  1. Rengør ansigtet med Hydrating Micellar Cleansing Gel

For at skabe en sund hudplejerutine er det en god idé at starte med en effektiv, men skånsom rengøring. ACO Hydrating Micellar Cleanser er en micellær gel designet til ansigtets sensitive hud. Dette produkt er din go-to for effektiv rengøring, som skånsomt fjerner makeup, snavs og overskydende olier uden at udtørre huden.

Beriget med hyaluronsyre, som blødgør i dybden, og pantenol for at berolige huden, hjælper denne micellærgel med at opretholde hudens fugtbalance, mens den renser i dybden. Et vigtigt skridt for at holde huden klar, frisk og afbalanceret.

  1. Rengør kroppen med Gentle Cleanser

Efter at du har renset ansigtet med ACO Hydrating Micellar Cleansing Gel, er næste skridt i din rutine ACO Gentle Cleanser – en mild rengøring til kroppen, der passer til alle hudtyper, inklusive følsom hud. Den fjerner snavs og overskydende fedt uden at forstyrre hudens naturlige balance.

Denne rengøring, som er beriget med mælkesyre og glycerin, fugter i op til 8 timer og holder huden blød og glat. ACO Gentle Cleanser er perfekt at bruge både morgen og aften for at give din hud en ren og frisk start.

Tip! ACO Gentle Cleanser kan også bruges til ansigtet. Hvis du ikke bruger makeup, kan du springe trin 1 over og bruge denne rengøring til både krop og ansigt!

  1. Fugtgiv og beskyt din hud med Protecting Cream

Afslut din hudplejerutine med ACO Protecting Cream – en intensivt fugtgivende og beskyttende hudcreme designet til både ansigt og krop. Denne creme er formuleret med nøgleingrediensen niacinamid, som styrker hudbarrieren, udjævner hudtonen og fremmer produktionen af ceramider, hudens naturlige byggesten.

Med tilsætning af sheasmør og pantenol giver ACO Protecting Cream dybt nærende pleje, der beroliger og beskytter huden hele dagen. Dens rige, men lette konsistens gør, at den hurtigt absorberes uden at efterlade en klæbrig følelse, hvilket gør den perfekt at bruge som det sidste skridt i din morgen- og aftenrutine.

En Komplett Hudplejerutine med ACO Protect

Sammen tilbyder disse tre hverdagshelte fra ACO Protect-serien en komplet løsning til at rense, fugte og beskytte din hud hver dag. ACO Gentle Cleanser og ACO Hydrating Micellar Cleansing Gel arbejder for at sikre, at din hud er ren og forberedt på fugtgivning. ACO Protecting Cream binder fugten inde og fremmer en stærk hudbarriere, der beskytter mod ydre påvirkninger. Rutinen er designet til at gøre det nemt for dig at finde dine favoritter og give din hud præcis, hvad den har brug for, uden besvær – fra morgen til aften. Aldrig har det været så enkelt at skabe en komplet hudplejerutine til både ansigt og krop.

ACO Protect
Gentle CleanserEt mildt renseprodukt specielt udviklet til at holde din hud hydreret i 8 timer.
Hydrating Micellar Cleansing GelEt skånsomt renseprodukt, der effektivt renser ansigt, uden at udtørre huden.
Protecting CreamEn ekstra rig creme, der fugter intenst i 72 timer.
Protecting Hand Cream
Intensive Foot CreamEn ekstra fyldig fodcreme til normal til meget tør og hård hud på fødderne.
Balancing Face CreamEn blid og beroligende, rig ansigtsskærm til normal til tør hud, selv sensitiv hud.
Soothing Eye CreamEn mild øjencreme til den sarte hud omkring øjnene.
Restoring LotionLotion som styrker og beskytter hudbarrieren.
Nøje udvalgt nøje fravalgt

Det er en kunst at finde den rette sammensætning af indholdsstoffer. På baggrund af 80 års erfaring og vores egne laboratorier skaber vi det bedste for vores forbrugere.

Forskningen bag ACOs serummer

ACO’s to nye serummer, Glow Booster og Hydrating Booster, indeholder de kraftfulde ingredienser C-vitamin og tredobbelt hyaluronsyre, som har en effektiv virkning på huden. Men hvordan? Kom med på et dyk dybt ned i molekylernes verden!