Perfekt glow med ACO x Zara Larsson!

Zara Larssons bedste opskrift på smuk hud, der stråler af glans? Fugt, gode hudplejerutiner og en stor dosis ACO.

Vidste du, at Zara Larsson, Sveriges internationale stjerneskud, der blandt andet har vundet priser for Årets artist og Årets sang ved de svenske musikpriser Rockbjörnen og Grammis samt MTV Europe Music Awards, helst bruger produkter fra ACO i sin hudplejerutine? Nu indleder singer-songwriteren et unikt samarbejde med ACO, hvor hun blandt andet afslører sine yndlingsprodukter, samt hvordan hun får en smuk og naturlig glød, der varer hele dagen.  

– ACO har været en del af min daglige rutine, så længe jeg kan huske. For mig er det vigtigt, at et hudplejemærke bruger gode og veldokumenterede ingredienser, og at de er troværdige. Man vil jo have et hudplejeprodukt, der rent faktisk giver det resultat, producenten lover på emballagen, siger Zara.  

Jeg elsker Glow Booster, fordi den giver min hud en flot glød.

En smuk hud starter altid med en god hudplejerutine, både hvad angår rensning og fugtning. ACO tilbyder et bredt sortiment af både renseprodukter og fugtgivende ansigtscremer, der passer til alle hudtyper, også følsom hud. Derudover er produkter fra ACO nemme at bruge og giver både øjeblikkelige og langsigtede resultater. Hos ACO er det derfor nemt hurtigt at finde en god hudplejerutine, der skaber en smuk og sund hud. Vil du desuden give dit ansigt lidt ekstra glød? Zaras bedste tip er ACO's hudplejeserie Pure Glow.  

– For at få en smuk hud, der stråler af sundhed, er mit bedste råd fugt, fugt og atter fugt, og altid at følge din hudplejerutine med rensning og fugtning. Jeg elsker Glow Booster, fordi den giver min hud en flot glød. Jeg kan også godt lide at blande den med Pure Glow Purifying Day Cream for at få en superlet og fugtgivende effekt. Selvom jeg ikke bruger makeup, vasker jeg altid ansigtet med Pure Glow Renewing Daily Cleanser, fordi jeg ved, at det gør min hud funklende ren! 

Zara Larssons favoritter til sund hud med en smuk glød 

ACO Glow Booster
Ansigtsserum, som indeholder koncentreret og ekstra effektivt C-vitamin samt fugtgivende hyaluronsyre, der forbedrer hudens glans, udjævner hudtonen, beskytter mod frie radikaler og giver tiltrængt fugt. Ved hjælp af enzymet papain får huden en skånsom eksfoliering, hvilket giver en øjeblikkelig og frisk glød med lang holdbarhed. Påføres morgen og aften før dag- og natcreme.  

ACO Pure Glow Purifying Day Cream
Let gelcreme med hyaluronsyre og C-vitamin, der både giver huden et mat udseende, modvirker pletter og reducerer fine linjer og andre begyndende alderstegn. Huden får en intensiv fugtning og en naturlig glans, samtidig med at blankhed og porer reduceres. Anvendes hver morgen og masseres ind i ren hud. 

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser 
Ansigtsvask med BHA-syre og glycerin, som renser huden og fjerner makeup, urenheder og døde hudceller uden at have en udtørrende effekt. Eksfolierer også forsigtigt og giver en ren, klar og blød hud med en smuk glød. Kan bruges morgen og aften. Masseres ind i fugtig hud og skylles af med lunkent vand. Kan også bruges som peelingmaske en til to gange om ugen. 

Zaras favoritter

Glow BoosterHøjkoncentreret C-vitaminserum for glød
Pure Glow Renewing Daily CleanserEksfolierende rengøringsmousse med BHA-syre
Pure Glow Purifying Day CreamLet gelcreme med matterende effekt
Renewing Face OilAnsigtsolie, der giver næring og får huden til at stråle
produktserieTo nye glowhelte

De virker øjeblikkeligt og dybt, tilfører fugt og glød og reducerer fine linjer – alt efter hvad din hud har brug for. Med nyheden Glow og Hydrating Booster skræddersyer du din hudpleje.

produktserieGo go glow!

Et ansigt med en frisk glød starter med din hudpleje. Vi hjælper dig med at få en misundelsesværdig glød. Din hud bliver blød, glat og virkelig strålende!