Sensitive Balance- til følsom hud

Lær mere om produkterne i ACO’s nye serie Sensitive Balance, som er specielt udviklet til følsom hud.

Huden er kroppens største organ og udsættes dagligt for ydre og indre påvirkninger som temperaturforskelle, frie radikaler og stress. Disse påvirkninger kan føre til, at huden kommer i ubalance og bliver følsom – en tilstand, der for eksempel ses ved, at huden bliver rødblusset, tør og kløende.

Alle produkter i ACO’s sortiment indeholder ingredienser, som er nøje udvalgt til at styrke huden, og med 80 års ekspertise har ACO nu udviklet Sensitive Balance-serien, som er specielt tilpasset følsom hud. Alle produkter i serien indeholder præbiotika, der forbedrer hudens naturlige balance, hyaluronsyre, der virker i dybden og giver langvarig fugt, og panthenol, der beroliger og styrker hudbarrieren. Hos ACO er hver ingrediens nøje udvalgt eller nøje fravalgt. Derfor er alle fire produkter fri for parfume, farvestoffer og alkohol, der kan udtørre og irritere huden.

SÅDAN BRUGER DU PRODUKTERNE

Rens
ACO Sensitive Micellar Gel er en skånsom og kølende gel, der effektivt renser ansigt, øjne og læber, mens den beroliger og fugter huden. Renseproduktet kan vaskes af med vand eller tørres af. Bruges morgen og aften.

Øjenområdet
ACO Sensitive Eye Cream er en let og mild øjencreme til det følsomme øjenområde. Øjencremen er beriget med allantoin, som modvirker irritation og virker beroligende.

Fugt
Serien indeholder to ansigtscremer, der bruges dag og aften. Der er lidt forskel i konsistensen, men effekten er den samme – blød, frisk og smidig hud! ACO Sensitive Face Fluid er en lettere creme til normal til kombineret hud, der har tendens til at blive følsom. Udover hyaluronsyre, panthenol og præbiotika indeholder cremen også E-vitamin, som plejer og beskytter huden. Cremen tilstopper ikke porerne og mindsker rødme og irritation.

ACO Sensitive Face Cream er en mild, nærende og beroligende ansigtscreme med en fed konsistens, der er velegnet til tør til meget tør og følsom hud. Cremen er desuden perfekt til alle hudtyper i vintermånederne, hvor klimaet er koldere, og huden har brug for ekstra næring og en blødgørende fugtighedscreme. Cremen indeholder Nordic Canola Oil, som giver næring og fugter i dybden.


Find produkterne her
Sensitive Balance Micellar Cleansing GelMicellar rensegel med præbiotika og hyaluronsyre
Sensitive Balance Eye CreamBeroligende og fugtgivende øjencreme med præbiotika
Sensitive Balance Face FluidLet, skånsom og beroligende ansigtscreme
Sensitive Balance Face CreamNærende, skånsom og beroligende ansigtsrens
Eksperten fortaeller! alt om præbiotika

Probiotika og præbiotika forbindes ofte med gode bakterier i mave- og tarmfloraen, men er også almindelige i hudpleje. ACO’s ekspert giver dig svar på alt, hvad du skal vide om præbiotika.

Førstehjælp til følsom hud

Overfladiske blodkar, tørhed og let til rødme – her er alt, hvad du skal vide om, hvordan du plejer følsom hud – en hudlidelse, der er almindelig i Danmark.